Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

by - 5.10.16


Olen toiminut Buzzadorina jo usemman vuoden, mutta tämä on tämän blogin ensimmäinen postaus koskien buzzausta. Buzzadorina toimiminen tarkoittaa siis sitä, että henkilö saa testattavaksi tuotteita omaa rehellistä mielipidettään vastaan. Välillä buzzador saa myös näytekappaleita jaettavaksi. Buzzador keskustelee tuotteesta esimerkiksi ystäviensä kanssa, kirjoittaa halutessaan kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa sekä tekee lopuksi loppuraportin kampanjasta.

Tällä kertaa sain testattavakseni  ja jaettavaksi Garnierin Moisture Bomb Tissue kangasnaamioita. Garnierin Skin Active -sarjaan kuuluva kangasnaamio lupaa kosteuttaa kasvoja intensiivisesti - vain 15 minuutissa. Kasvojen muotoinen naamio sisältää kosteuttavaa seerumia, granaattiomenauutetta sekä hyaluronihappojohdannaista.


Kangasnaamion sanotaan olevan helppo asettaa kasvoille - ja helppoahan se toki oli, mutta ehkä kuitenkin hieman sotkuista. Naamio tuntui olevan hieman liian suuri kasvoilleni, mutta sain sen kuitenkin suhteellisen hyvin aseteltua. Naamion annetaan siis vaikuttaa 15 minuuttia, jonka jälkeen se vain otetaan pois. Naamio ei siis kuivu kasvoille, joten ei tarvitse pelätä naamion repimistä ja vaivalloista poistamista. Kun kangasnaamion sai poistettua, jäi tuotetta vielä jonkun verran kasvoille. Poistin suurimman osan kasvoille jääneestä aineesta pumpulilapulla ja loput hieroin kasvoihin.

Kasvot tuntuivat naamion jälkeen hyvin kosteutetuilta - alussa naamalla ollut pintakuivuus oli poissa. Naamio lupaa antaa syväkosteuttavan vaikutuksen, joka kestää 24 tuntia. Kasvot tuntuvat vieläkin, useampi tunti naamion jälkeen, ihanan pehmeiltä. Plussaa siis naamion toimivuudesta, pientä miinusta naamion sotkuisuudesta (tai ehkä sotkuisuus johtui vain minusta?). Voisin kuvitella jatkossa ostavani näitä sillon tällöin. 

Kasvonaamiosta on tulossa videota hieman myöhemmin Youtube-kanavalleni (klik), joten käykääpäs tilailemassa kanavani, mikäli testausvideo kiinnostaa. :)


You May Also Like

0 kommenttia