Arvontoja

by - 21.4.16

Heippa! Ajattelin tulla vinkkaamaan tänne, mikäli ette vielä ole itse törmänneet näihin, eli kahdessa blogissa on meneillään arvonnat, joissa voi voittaa kätevät tavaroiden/avainten paikantajat.

Sadepisaroita niitynkukkasilla -blogissa arvontaan on aikaa osallistua vielä tämä torstaipäivä, klo 22 saakka. Siellä palkintona on kännykällä hallittava Iristag paikannin. Käykääpä tutustumassa! 

Iristag paikannin on yhteensopiva iOS laitteiden kanssa (joissa iOS 7 tai uudempi versio sekä Bluetooth 4.0) sekä Android älypuhelimien ja tablettien kanssa (joissa Android 4.3 tai uudempi versio sekä Bluetooth 4.0).

Cowgirl-blogissa arvontaan osallistumisaikaa on vielä tämä viikko. Siellä palkintona on tyylikäs 4-in-1 paikannin, jonka hallintaan ei tarvita älypuhelimia eikä tabletteja. Tämä paikannin on yksinkertaisen helppo käyttää.Mikäli siis avaimet ja muut tavarat eivät meinaa pysyä tallessa, kannattaa käydä osallistumassa. Iristag paikantimet ovat myös nyt tarjouksessa Darennen verkkokaupassa www.darenne.fi :)


You May Also Like

0 kommenttia