Uusi blogi

by - 27.1.16

Tervetuloa mukaan uuteen blogiini!

TAIJANOMAISTA on uusi, hyvinvointiin ja terveellisempään elämään keskittynyt blogini. En ole ensimmäistä kertaa blogikelkan kyydissä, sillä aiemmin olen kirjoittanut mm. My time by Taija -nimistä blogia. Kaipasin blogilleni kuitenkin hieman muutosta, ja nimenvaihdoksen myötä päädyin aloittamaan kokonaan uudelta pohjalta ja loin kokonaan uuden blogin. Tässä se siis nyt on, TAIJANOMAISTA.

Aluksi voisin esitellä hieman itseäni.

Mun nimi on Taija.

Olen 25-vuotias torniolaistunut hämäläinen. Eli nykyään asun Torniossa, 16 ensimmäistä vuotta elämästäni puolestaan vietin Hämeenlinnan seudulla.

Olen yrittäjä. Yritykseni on nimeltään Darenne, ja se on turvatuotteiden verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu henkilö- ja omaisuusturvallisuutta parantavat tuotteet, kuten turvahälyttimet, heijastintuotteet, tavaroiden paikantajat yms. Verkkokauppaan pääset tutustumaan tästä: www.darenne.fi

Harrastan ratsastusta. Olen ratsastanut 8-vuotiaasta saakka ja ollut siitä lähtien aina enemmän tai vähemmän jollain lailla tekemisissä hevosten kanssa. Tällä hetkellä käyn joka viikko ratsastustunnilla ja silloin tällöin auttamassa yhden ihanan hevosen liikuttamisessa. Haaveenani on omistaa jonain päivänä oma hevonen tai poni <3

Pidän lukemisesta. Rakastan asettua sohvalle ja uppoutua kirjojen maailmaan. Mulla on kausia, kun en muka ehdi lukea kirjoja, mutta sitten kun taas saan kirjan käsiini, niin lukuputki jää päälle. Kiitän hyvästä mielikuvituksestani ja äidinkielen taidostani ala-asteella luettuja kirjoja.

Tykkään haastaa itseäni eri tavoin. Olipa kyseessä uuden ruuan kokeileminen tai videoiden editoimisen opetteleminen, haasteet saavat pois mukavuusalueelta ja näin ollen yleensä opettavat jotain uutta.

Asun omassa rivitaloasunnossa poikaystäväni sekä koiramme Adin kanssa. Toinen koirani Peni on jo herttainen vanhus, ja hän asuu kovasta eroahdistuksesta johtuen suurimman osan ajasta äitini luona. 


----------

Mitä TAIJANOMAISTA tulee sisältämään?

Suurimmaksi osaksi postaukset varmaankin käsittelevät ravintoa ja ruokaa, sillä yritän tällä hetkellä löytää itselleni sopivamman ruokavalion (tästä lisää tulevassa postauksessa). Mukana on myös arjen kuulumisia sekä varmasti myös postauksia eri tuotteiden testaamisesta (terkuin entinen kosmetiikkafriikki) ja lempparijutuista. Lisäksi yritän herätellä vuosi sitten kadonnutta liikuntainnostustani henkiin, joten siitäkin aiheesta on varmasti asiaa. Voisi siis sanoa, että TAIJANOMAISTA on kooste matkastani, ja siihen kuuluvista sivupoluista, kohti terveellisempää elämää ja hyvinvointia.

Tulevia postauksia ovat mm.

  • Muutoksia ruokavalioon (kohti vähemmän gluteenitonta, maidotonta ja lihatonta elämää)
  • 5 päivän reboot (mehupaasto)
  • Lempparimehujen reseptit
  • Lajikokeilut
  • Suosikki-ihonhoitotuotteeni


Blogin ulkoasu on edelleen työn alla, älkää siis säikähtäkö jos blogi näyttää jossain vaiheessa hieman kummalliselta. Meikä täällä vain säätelee! Nyt lähden pakkailemaan kimpuja ja kampsuja kasaan, sillä me suunnataan poikaystävän kanssa huomenna Leviä kohti! :)

You May Also Like

2 kommenttia